INFORMATIE

 

Stelt u zich eens voor; waardestijging van uw woning of pand door de renovatie van uw gevels. Uw huis/pand beter geïsoleerd dus kostenbesparend.

Voegen is en blijft een vak apart. Een ambacht! Er komt heel wat bij kijken om een gevel te renoveren, wind- en waterdicht te maken en te houden. Daarom is het belangrijk dat u zich in eerste instantie goed laat informeren. Dat is ook de reden dat wij altijd even langskomen om de gevel te bekijken alvorens wij een gepaste offerte zullen maken. Informatie en offertes bieden wij u gratis aan!

 

De facetten van een renovatie voor u op een rij:

 

  1. De oude voeg wordt verwijderd met behulp van een hakboor of slijptol (afhankelijk van de voeg). De gevel wordt daarna gereinigd met hoge druk. Indien nodig door middel van lichte straling van de gevel. Dit alles doen wij uiteraard milieuvriendelijk. Door de reiniging worden alle resten weggespoeld waardoor het nieuwe voegwerk beter zal hechten.
  2. Kapotte stenen worden vervangen en scheuren in de muren zullen hersteld worden. De gevel wordt uiteindelijk gevoegd met een van te voren afgesproken kleur en soort voeg.
  3. Daarna krijgt de gevel rust en op een droge dag wordt deze geïmpregneerd. Impregneren van de gevels wordt sterk aangeraden vanwege het behoud van de gevel, de bescherming van de stenen, het voorkomt namelijk het kapot vriezen van de stenen en mos en vuil krijgen geen kans meer.

 

Algemene Voorwaarden
PDF – 550,0 KB 819 downloads

Voor algehele gevelonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. 


Andere werkzaamheden:
  
gevel- en dak reiniging  - schoorsteenrenovatie - metselen - impregneren